eSPiCTools | Què és el programa “Tbactiva’t”?
872
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-872,mega-menu-top-navigation,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

AL MEU VOLTANT   |    XARCHAGAS    |    TBACTIVA’T    |    DIVERXUALITAT

¿Què és el programa Tbactiva't?

El “Programa Tbactiva’tté com a objectiu enfortir el treball en xarxa per a una vigilància activa front a la Tuberculosi (TB) mitjançant la incorporació de l’equip de salut cpública i comunitària, amb els seus agents comunitaris de salut (ACS), als equips de Vigilància epidemiològica així com a les entitats que així ho requereixin.

Per aconseguir tal fet cal: a. localitzar en la comunitat persones immigrants diagnosticades de TB que no acudeixen a les visites de seguiment, b, augmentar la captació de les persones relacionades amb els casos diagnosticats per realitzar l’estudi de contactes, i c. incrementar el reclutament de la població diana a través de les activitats comunitàries de promoció de la salut i facilitar el seu accés al diagnòstic precoç de la TB.

Espictools

Vídeos Tuberculosi

vídeos educatius amb una història de ficció que aporten coneixements sobre tuberculosi i els seus determinants
manual educatiu complementari als vídeos de tuberculosi

Manual Educatiu Tuberculosi

Guia elaborada com a material de suport educatiu al vídeo de tuberculosi, realitzat amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar, tant a membres de diferents col·lectius de persones immigrades com al personal sanitari, sobre la importància de la prevenció i control de la tuberculosi.

Intervencions comunitàries