Espictools BeatChagas

IDIOMES

català, castellà, anglès, francés, portuguès

TIPOLOGIA

Vídeos

ELEMENTS

Spots

JUGADORS

Individual i/o en grup

OBJECTIU DE DE L’ESPICTOOL

Els productes beatchagas estan indicats en el tractament integral de la malaltia de Chagas, principalment a nivell social. Serveixen per informar i eliminar barreres, com l’estigma, la por o la resignació, que dificulten l’accés al sistema de Salut i conseqüentment impossibiliten el diagnòstic de la malaltia.

Per al seu ús efectiu ha d’interaccionar amb metges, infermeres, agents comunitaris de salut, pintors, artistes, antropòlegs, sociòlegs, psicòlegs, psiquiatres, art-terapeutes, activistes socials, integrants d’associacions d’afectats pel Chagas, cantants, músics, escriptors, mestres, professors…

1er Spot Messi:

Aquest espot mostra la història real de Miguel Baltazar García, un ex ferroviari argentí de 85 anys, infectat pel paràsit de la malaltia de Chagas, i que en l’actualitat viu a Barcelona.
Miguel va néixer a la localitat de Charata, a la província de Chaco, Argentina, una zona endèmica. El seu testimoni és un clar exemple de com sobreviure a la malaltia ja que de jove, es va fer les proves i va començar el tractament, mostrant una actitud activa enfront de la situació. Gràcies a aquest esperit de superació, Miguel va aconseguir guanyar a la malaltia, tenir una bona qualitat de vida i complir un dels seus grans somnis: conéixer el seu ídol, Leo Messi.

2on Spot Messi:

El segon espot de la iniciativa BeatChagas fa incidència en la transmissió congènita de la malaltia (de mares a fills), per tal de conscienciar a les dones amb el risc de tenir la infecció que es facin les proves de detecció. Aproximadament el 5% de les gestants infectades poden transmetre la malaltia als seus fills, però si aquests, durant els primers mesos de vida són tractats, es curen.
A l’espot es coneix el cas real de Maira Carolina i els seus dos fills Carlos i Diego. Maira Carolina és natural de Bolívia i té la malaltia de Chagas. Viu des de fa a Barcelona. Els seus dos fills, visitats a Barcelona, ​​no tenen la malaltia de Chagas. Els tres demanen ajuda a Leo Messi per tal de conscienciar totes les persones de la importància de fer-se les proves en el moment de l’embaràs, que, juntament amb les associacions de persones afectades per la malaltia de Chagas de tot el món, i gràcies a la presència d’un pilota, s’implica al màxim amb ells.

COM PUC ACONSEGUIR AQUESTA EINA?

MODALITAT 1

Mètode 1

REGISTRANT-ME I
VEURE-LES ONLINE

OMPLE EL FORMULARI QUE TENS A SOTA

MODALITAT 3

Mètode 3

COMPRANT
L’ESPICTOOL

MOLT AVIAT!

IDENTIFICAT I ACTUA AMB AQUESTA ESPICTOOL