QUÈ ÉS PROSICS?

El PROSICS és el programa de Salut Internacional de l’ «Institut Català de la Salut». Aquest projecte neix amb l’objectiu de prevenir la salut en els viatges internacionals i donar assistència especialitzada a les persones amb patologia tropical, alhora que fomenta la docència i la recerca traslacional

QUÈ FEM?

PREVENCIÓ I PROTECCIÓ DE LA SALUT INTERNACIONAL

Assistència integral al viatger internacional, tant en el pre-viatge com a la tornada del viatge.

 

ASSISTÈNCIA MÈDICA INTEGRAL

El PROSICS està format per centres amb una gran experiència assistencial, i amb un ampli reconeixement a nivell nacional i internacional.

 

SALUT PÚBLICA I COMUNITÀRIA

Formar, avaluar i coordinar activitats i agents comunitaris de salut, a més de donar assessoria científica al Pla de Gestió de la Diversitat de l’Institut Català de la Salut.

DOCÈNCIA

Formar presents i futurs professionals és la nostra millor eina per assegurar la continuïtat del nostre treball, a través de l’ensenyament en graus, màsters i cursos propis.

 

INVESTIGACIÓ

Des del PROSICS creiem que la investigació és un pilar fonamental per proporcionar la millor assistència als nostres pacients i per contribuir a l’avanç de les malalties desateses i associades amb la pobresa.

 

COOPERACIÓ NACIONAL I INTERNACIONAL

en PROSICS som conscients que la base per millorar tots els aspectes relacionats amb la salut internacional és la col·laboració amb diferents organismes i ONG que puguin assegurar el suport i l’integració social de grups desafavorits.