eSPiCTools | accions a les xarxes socials i grups en situació de vulnerabilitat
3308
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3308,page-child,parent-pageid-2072,mega-menu-top-navigation,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ACCIONS A LES XARXES SOCIALS I EN GRUPS EN SITUACIÓ D’ALTA VULNERABILITAT.

ACCIONS COMUNITAT XARXES SOCIALS

Les xarxes socials avui en dia són una eina a tenir en compte en la difusió i comunicació dels missatges que es volen fer arribar a les persones.
En aquest cas hem fet servir tant twiter, com facebook, com grups de difusió de whatsapp, o emails institucionals per a arribar al màxim de persones de la comunitat.

 

Entitats contactades:
S’ha contactat i treballat amb 34 entitats, des de consolats (Bolívia i Pakistan), al consell Islàmic i Cultural de Catalunya, Associacions com per exemple Mujeres Bolivianas, Associació Amical d’Immigrants Marroquins a Catalunya, Associació Intercultural de Diàleg de Dona, …

Hem arribat finalment a més de 30.000 persones de diverses comunitats.

 

Hem distribuït els documents oficials del Departament de Salut a totes aquestes entitats a través dels seus mitjans de comunicació habituals.
· Coronavirus: queda’t a casa
· Mesures de prevenció per evitar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2
· Què és el coronavirus SARS-CoV-2?
· InfoCovid19: Material audiovisual en diversos idiomes de la associació “Salud Entre Culturas»

Dos audiovisual Mesures de Prevenció i Que es el coronavirus (Urdu)

Aquests dos últims materials en urdú, el nostre equip els ha traduït en el seu format de cartell i adaptat a format vídeo per a difusió a les xarxes socials

CARTELLS COVID-19 (URDÚ):

VIDEOS COVID-19 (URDÚ):

ACCIONS COMUNITAT EN GRUPS EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT

Als grups en situació de vulnerabilitat epidemiològica, donada la manca de possibilitats d’arribar a través de xarxes socials, hem sortit al carrer per afer l’acció de manera directa mb ells.

Aquesta acció s’ha fet principalment amb els subsaharians que viuen al carrer i que treballen amb la xatarra. S’ha repartit informació i donat mascaretes que contenien diversos materials informatius així com mascaretes i gels.

CONTACTA AMB NOSALTRES

    Accepeto Terms legals

    Por favor, prueba que eres un humano seleccionando la taza.