eSPiCTools | Les espictools home
1043
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1043,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ESPICTOOLS - ACTUA

Espictools – actua: eines educatives – intervencions comunitàries basades en l'evidència

l’objectiu és, partint d’una necessitat a la comunitat, construir una eina educativa amb i per la comunitat, que resolgui aquesta necessitat.

Sorgeixen d’un procés de co-creació d’eines pedagògiques per a la promoció de la salut. Basades en la investigació, formació i actuació amb i per la comunitat.

Totes les eines són creades a partir d’una recerca participativa amb la comunitat i amb els professionals. Són eines adaptades i destinades a enfortir les habilitats i capacitats de les persones, i a construir una relació amb l’altre que integri les dimensions bio-psico-social.

Les espictools arriben a les persones en forma d’intervencions comunitàries, actuant a la comunitat. Formen part del tractament integral en les intervencions comunitàries de les diferents patologies les quals tracten. Estan destinades a resoldre situacions de conflicte o diferents necessitats de les comunitats.